Căutare Live

Marele cutremur s-ar produce chiar de Crăciun! Ce avertizează specialiștii

Cutremur se va produce de Craciun, cred teoreticienii de la Global Earthquake Forecaster Ditrianum. 

cutremur

Un cutremur de 8 grade pe scara Richter s-ar putea produce chiar de Crăciun, avertizează un grup de teoreticieni de la Global Earthquake Forecaster Ditrianum.

Cutremur major de Crăciun, anunță grupul de teoreticieni ai consipirației de la Global Earthquake Forecaster. Acesta se va produce când planetele Mercur, Pământ, Marte, Jupiter şi Venus se vor alinia.

Cercetătorul Frank Hoogerbeets a ajuns la concluzia că fenomenul va apea loc pe data de 21 decembrie şi estimează că magnitudinea cutremurului ar ajunge pînă la 8 grade pe scara Richter, relatează express.co.uk.

Teoria cutremurului e greșită, spun geofizicienii

Cutremurul anunțat de Crăciun s-ar baza pe o teorie greșită, cred însă specialiștii în domeniu.

Geofizicienii din cadrul Institutului american de Geofizică (USGS) spun că nu a fost până acum om de știință care să poată prezice un cutremur, deoarece nu exista metode pentru a face asta şi nici nu vor fi în viitorul apropiat. Pentru ca un cutremur să fie prezis cu acurateţe, acesta trebuie să îndeplinească trei condiţii: data şi ora, locul exact şi magnitudinea. Chiar dacă unii estimează data apriţiei seismelor, aceştia nu reuşesc să curpindă toate elementele, iar atunci când ce au spus s-a adeverit este vorba doar de coincidenţe.

Cu toate acestea, Hoogerbeets insistă: ”Este un semn de alarma, mai ales că oamenii din întreaga lume își fac atunci planuri de Crăciun!”

Hoogerbeets crede că Geometria Sistemului Solar poate prezice cutremure, iar asta datorită pozițiilor geometrice ale Soarelui și ale Lunii.

”După trei ani de observații, mi-e clar că anumite mișcări planetare din Sistemul Solar pot cauza activitate seismică, altele, nu!”

Revenind în România, un cutremur a avut loc ora 5 dimineața. Toate detaliile AICI!

Se fac ANGAJĂRI MASIVE în toată țara! Peste 28.000 de locuri de muncă, disponibile pentru absolvenți de liceu sau facult... Caz MACABRU în Focșani! Descoperire ÎNGROZITOARE într-un canal. A fost demarată o anchetă. Imagini tulburătoare! - FOTO...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x