Antena Căutare

Cutremur după cutremur în România, vineri dimineață! Patru seisme au avut loc! Unde au fost înregistrate și ce magnitudini au avut

Cutremur după cutremur în România, vineri dimineață. Patru seisme au avut loc, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Cutremur după cutremur în România, vineri dimineață! Patru seisme au avut loc! Unde au fost înregistrate și ce magnitudini au avut
Cutremur.

Primul cutremur a avut loc la ora 01:37, în Brașov. Acest seism s-a produs la o adâncime de cinci kilometri și a avut o magnitudine de 2,4 grade pe scara Richter.

Cel de-al doilea cutremur a fost înregistrat la ora 04:56, în Vrancea, și s-a produs la o adâncime de 141 kilometri, având o magnitudine de 3 grade.

Cel de-al treilea cutremur a avut loc tot în Vrancea, la o adâncime de 100 de kilometric. A fost înregistrat la ora 05:13 și a avut magnitudinea de 2,8 grade.

Al patrulea cutremur a avut loc la ora 07:53, s-a produs tot în Vrancea, la adâncimea de 84 de kilometri, și a avut magnitudinea de 2.8 grade pe scara Richter.

Medicul Mircea Beuran, audiat vineri, la Poliţia Capitalei, în cazul femeii arse în timpul unei intervenţii chirurgicale... Caz halucinant în judeţul Argeş! Un copil a fost sechestrat în casă de un executor. Motivul este absurd...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x