A fost din nou cutremur! Este al doilea pe ziua de astăzi în România. Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a simțit

Un cutremur cu magnitudinea 3,3 pe scara Richter s-a produs marţi după-amiază, la ora locală 16:34, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, conform informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

A fost din nou cutremur! Este al doilea pe ziua de astăzi în România. Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a simțit


Seismul a avut loc la adâncimea de 91 de kilometri.

Mişcarea tectonică s-a produs la 70 km est de Braşov, 76 km nord-est de Ploieşti, 117 km sud de Bacău, 120 km vest de Brăila, 121 km vest de Galaţi, 127 km nord de Bucureşti, 150 km nord-est de Piteşti, 185 km est de Sibiu, 192 km nord de Ruse şi 198 km sud-vest de Iaşi.

De la începutul lunii iulie, în România au avut loc nouă cutremure cu magnitudini cuprinse între 2 şi 3,3 grade pe Richter.

Cel mai semnificativ seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Este al doilea cutremur pe ziua de astăzi

Primul cutremur a avut loc, marți dimineață, în România, în zona seismică Vrancea, Buzău, a anunțat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Cutremur în România, marți dimineață! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a simțit

Potrivit INFP, acest cutremur s-a produs marți, la ora 05:44, la adâncimea de 127 kilometri, și a avut magnitudinea de 3.0 grade.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri