Antena Căutare

România s-a zguduit din nou! Cutremur în județul Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,3 grade pe scara Richter s-a produs vineri dimineață, la ora locală 3,36, în zona seismică Vrancea, județul Vrancea, conform Institutului Național pentru Fizica Pământului /INFP/. Seismul a avut loc la o adâncime de 137 de kilometri. Localitățile cele mai apropiate de epicentru au fost Covasna (37 kilometri), Focșani (46 kilometri), Râmnicu Sărat (49 kilometri), Târgu Secuiesc (50 kilometri) și Mărășești (54 kilometri).

Un cutremur cu magnitudinea de 3,3 grade pe scara Richter s-a produs vineri dimineață, la ora locală 3,36, în zona seismică Vrancea, județul Vrancea, conform Institutului Național pentru Fizica Pământului /INFP/. Seismul a avut loc la o adâncime de 137 de kilometri, notează Agerpres.

Localitățile cele mai apropiate de epicentru au fost Covasna (37 kilometri), Focșani (46 kilometri), Râmnicu Sărat (49 kilometri), Târgu Secuiesc (50 kilometri) și Mărășești (54 kilometri).

În luna mai, au avut loc 16 cutremure, în zonele Vrancea, Muntenia și Banat, cu magnitudini cuprinse între 2,5 și 3,5 grade pe scara Richter. Cel mai mare seism din România în acest an s-a produs în data de 29 martie, în județul Buzău, și a avut o magnitudine de 4,9 grade pe scara Richter.

Veşti importante pentru toţi părinţii! Iată ce se întâmplă cu alocaţiile!... Când vei câștiga BANI sau vei avea NOROC în luna iunie, în funcție de ZODIE! Horoscopul acesta îți spune care sunt zilel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x