Antena Căutare

Cutremur, în România, joi seară! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a simțit

Un cutremur s-a produs, joi seară, în Vrancea, a anunțat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Cutremur, în România, joi seară! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a simțit
Cutremur, în România, joi seară! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a simțit

Potrivit INFP, cutremurul s-a produs la adâncimea de 140 de kilometri și a avut magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter.

„Stooop!”. Un braț de excavator se oprește în aer și apar ochi de copil, plini de spaimă. Tatăl leșină! „E fetița mea, e fetița mea!”. Gabriela are o singură întrebare

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 89km E de Brașov, 93km S de Bacău, 104km NE de Ploiești, 105km V de Galați, 109km NV de Brăila, 153km N de București, 172km S de Iași, 177km NE de Pitești, 202km E de Sibiu, 214km SV de Chișinău.

Cel mai puternic cutremur din România, din 2020, în luna ianuarie

Cel mai semnificativ cutremur din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Ce ar putea urma după pandemia de coronavirus. Alexandru Rafila, previziune despre impactul economic devastator... S-au găsit vinovații pentru explozia cazurilor de COVID-19! Directorul OMS: „Pot muri, pot transmite! Nu sunt invincibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x