Încă un cutremur în România, în urmă cu puțin timp. Este al treilea seism produs în țară în ultimele 24 de ore 

Încă un cutremur a avut loc în România, la doar câteva ore după ce alte două seisme s-au produs într-un interval de câteva ore, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. 

Încă un cutremur în România, în urmă cu puțin timp. Este al treilea seism produs în țară în ultimele 24 de ore

Conform sursei citate, seismul a avut loc la ora 11:59, în Oltenia, Gorj și s-a produs la adâncimea de 13 kilometri, având magnitudinea de 2,3.

Primul cutremur ce a avut loc azi-noapte s-a produs la ora 00:30, în Buzău, zona seismică Vrancea, la adâncimea de 122 de kilometri. Acest seism a avut magnitudinea de 3,3 grade.

Cutremur după cutremur, azi-noapte, în România! Ce magnitudini au avut seismele și unde s-au simțit

Potrivit INCDFP, cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 63km NE de Ploiesti, 63km E de Brasov, 116km N de Bucuresti, 127km V de Braila, 130km S de Bacau, 130km V de Galati, 136km NE de Pitesti, 177km E de Sibiu, 180km N de Ruse, 212km SV de Iasi.

Cel de-al doilea cutremur ce a avut loc în noaptea de joi spre vineri s-a produs la ora 03:59, tot în Buzău, la adâncimea de 117 de kilometri, cu magnitudinea, de asemenea, de 3,3 grade.

„Stooop!”. Un braț de excavator se oprește în aer și apar ochi de copil, plini de spaimă. Tatăl leșină! „E fetița mea, e fetița mea!”. Gabriela are o singură întrebare

Cel mai puternic cutremur din 2020, în România, în ianuarie

Cel mai puternic cutremur din acest an s-a produs pe 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri