Antena Căutare

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp! A avut magnitudine însemnată

Un cutremur cu magnitudinea de 4,3 s-a produs în urmă cu puțin timp, în județul Vrancea, anunță Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

UPDATE: 14:53: Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului a revizuit magntitudinea seismului produs în zona seismică Vrancea. Mai exact, acesta a avut 4,4 grade pe scara Richter, nu 4,3 cât fusese anunțat anterior.

Știrea inițială:

Un cutremur cu magnitudinea de 4,3 s-a produs în urmă cu puțin timp, în județul Vrancea, anunță Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul s-a produs, miercuri, la ora 13:36:02, în Zona seismica Vrancea, judetul Vrancea.

Seismul a avut magnitudinea de 4,3 grade scara Richter şi s-a produs la o adâncime de 150 de kilometri.

România, lovită de un cutremur de 8 grade pe scara Richter? Șapte cutremure au avut loc în ultimele 48 de ore

Intensitatea cutremurului în zona epicentrala a fost de III grad(e) Mercalli, au mai transmis specialiştii, potrivit News.ro.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Nehoiu (41km), Odobeşti (51km), Buzău (51km), Râmnicu Sărat (52km), Covasna (56km).

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de urgenţă au transmis că în acest moment se verifică în judeţele din zona seismică dacă au fost apeluri referitoare la eventuale efecte în urma cutremurului.

Copilul de șapte ani, care s-a înecat de Crăciun la ștrandul din Deva, a murit! Micuțul s-a stins din viață după două să... Românii care muncesc în străinătate riscă amenzi! Fiscul, apel de ultimă oră pentru declararea veniturilor ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x