Antena Căutare

CUTREMUR în România, în urmă cu puțin timp! Ce intensitate a avut seismul

România, lovită tot mai des de cutremure! După ce săptămâna trecută au avut loc patru seisme, pământul s-a mişcat din nou, conform INFP, în cursul zilei de sâmbătă, 1 septembrie 2018!

Un cutremur cu magnitudine de 2,9 pe scara Richter s-a produs sâmbătă, 1 septembrie, în judeţul Vrancea, zonă în care, în această săptămână, au avut loc zece cutremure, cel mai mare fiind de 3,1.

Seismul de azi a avut loc la ora 15:53, la o adâncime de 124 de kilometri.

CUTREMUR în România, în urmă cu puțin timp! Ce intensitate a avut seismul

Săptămâna aceasta, zece cutremure au avut loc în judeţul Vrancea, potrivit INFP. Cel mai puternic dintre acestea a avut magnitudinea de 3,1 pe scara Richter.

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 25 aprilie. Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a înregistrat în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri), Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfântu Gheorghe (52 de kilometri).

Lovitură CRUNTĂ pentru români! Ce se întâmplă cu PENSIILE în perioada următoare... Horoscopul zilei de duminică, 2 septembrie! O zodie dă marea lovitură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x