Antena Căutare

România, lovită de cutremure de la începutul lunii. Un alt seism a avut loc în urmă cu puțin timp 

Pământul s-a cutremurat luni dimineață, în România, când un seism cu magnitudinea 3,2 pe scara Richter s-a produs în zona seismică Vrancea. 

România, lovită de cutremure de la începutul lunii. Un alt seism a avut loc în urmă cu puțin timp 
România, lovită de cutremure de la începutul lunii. Un alt seism a avut loc în urmă cu puțin timp

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul a avut loc la o adâncime de 85 de kilometri, arată informaţiile publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Conform datelor analizate, cutremurul s-a produs la 69 km est de Braşov, 87 km nord-est de Ploieşti, 105 km sud de Bacău, 123 km vest de Brăila, 139 km nord de Bucureşti, 123 km vest de Galaţi, 156 km nord-est de Piteşti şi 183 km est de Sibiu şi 187 km sud-vest de Iaşi.

Doi morți și cel puțin 73 de răniți, în urma unei explozii puternice la o fabrică de artificii. Oamenii au crezut că e cutremur: ”Suflul s-a resimțit pe o rază de 50 de kilometri!”

De la începutul luni iulie, în România au avut loc şase cutremure cu magnitudini cuprinse între 2,6 şi 3,3 grade pe Richter.

A fost cutremur, în România, în noaptea de miercuri spre joi! Ce magnitudine a avut și unde s-a simțit

Cel mai puternic seism din România, în luna ianuarie

Cel mai semnificativ seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Se închid stațiunile de la munte și de la mare?! Raed Arafat, noi declarații despre restricții: ”Este posibil să izolăm ... Noi state din Europa au închis granițele pentru români. Restricții de călătorie în 20 țări europene, dintre care 14 din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x