Antena Căutare

Cutremur în România, luni seară! Este primul seism produs după cel de 5,2 grade 

Pământul s-a cutremurat în România, luni seară, la câteva zile de la seismul puternic ce a avut loc în zona seismică Vrancea, în urmă cu câteva zile, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremur în România, luni seară! Este primul seism produs după cel de 5,2 grade 
Cutremur în România, luni seară! Este primul seism produs după cel de 5,2 grade

Conform sursei citate, seismul s-a produs luni seară, la ora 22:01, în zona seismică Vrancea și a avut magnitudinea de 2,7 pe scara Richter.

Panică maximă și obiecte căzute în case! Cum au resimțit oamenii seismul de 5.2 grade pe scara Richter

Seismul s-a produs, însă, la o adâncime de 125 de kilometri, fiind localizat în apropierea următoarelor oraşe: 84km E de Brasov, 95km NE de Ploiesti, 101km S de Bacau, 109km V de Galati, 110km NV de Braila, 144km N de Bucuresti, 168km NE de Pitesti, 181km SV de Iasi, 197km E de Sibiu, 208km N de Ruse.

Un cutremur puternic a fost înregistrat și în România, în noaptea de joi spre vineri. INFP a stabilit că magnitudinea acestuia a fost de 5,2 grade pe scara Richter, după câteva actualizări.

Cutremur după cutremur, aproape de România! Ce magnitudini au avut seismele, după cel de 5,2 grade din țară

Acesta este cel mai semnificativ cutremur din luna ultimul an, în România. Un cutremur mai mare, cu magnitudinea 5,8 pe Richter, a avut loc în octombrie 2018, în judeţul Buzău.

Gata, e oficial. Elevii sau persoanele care agresează cadrele didactice riscă sancțiuni drastice. Legea, adoptată tacit ... Noutăți privind acordarea biletelor de tratament pentru pensionari: "Cererea e mare și totuși rămân nedistribuite&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x