Antena Căutare

Cutremur în România, miercuri dimineață. Este al doilea într-un interval de câteva ore 

România s-a cutremurat miercuri dimineață, când un seism a avut loc în zona seismică Vrancea, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremur în România, miercuri dimineață. Este al doilea într-un interval de câteva ore 
Cutremur în România, miercuri dimineață. Este al doilea într-un interviu de câteva ore

Conform sursei citate, seismul a avut loc la ora 03:02, în zona seismică Vrancea și a înregistrat magnitudinea de 3.00 pe scara Richter. Acesta este, însă, al doilea seism produs în România într-un interval de câteva ore.

Un alt seism a avut loc marți după seară, la ora 21:25, în aceeași zonă. Acesta a avut, însă, magnitudinea de 2,4 grade.

Cel mai însemnat seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în județul Vrancea, și a avut o magnitudine de 5,2 pe Richter. Acesta a avut loc la o adâncime 121 de kilometri și s-a resimțit chiar și în Capitală.

Apa cu sare tratează coronavirusul?! Un medic din prima linie combate acest mit: ”Are beneficii, dar nu înseamnă «Gata, ... Rezultat negativ la coronavirus pentru cinci dintre cei zece bebeluşi de la Maternitatea Odobescu din Timişoara, depista...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x