A fost cutremur în zona Vrancea, în această dimineață! Este al doilea seism mare din ultimele 48 de ore

A fost cutremur în zona Vrancea, în această dimineață, aproape de ora 7, anunță INFP. Este al doilea seism din ultimele 48 de ore, după ce vineri noaptea a avut loc un altul cu magnitudine de 3,9 pe scara Richter.

Cutremur în zona Vrancea, în această dimineață

Cutremurul a avut magnitudinea 3,5 pe Richter și s-a produs duminică dimineaţa, la ora locală 6:52, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul a avut loc la o adâncime de 138 de kilometri. Cutremurul s-a produs la la 78 km Est de Braşov, 94 km Nord Est de Ploieşti, 100 km Sud de Bacău, 117 km Vest de Brăila, 115 km Vest de Galaţi şi 144 km Nord de Bucureşti.

Cel mai intens cutremur din 2020, în România, a avut 5,2 pe scara Richter

De la începutul lunii august, în România au avut loc 12 cutremure cu magnitudini cuprinse între 2 şi 3,9 pe Richter.

Cel mai semnificativ seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2 pe scara Richter. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri