Antena Căutare

România, lovită de un val de cutremure! Două seisme s-au produs în ultimele ore

Două cutremure au avut loc în România, în ultimele 24 de ore, iar primul dintre ele a avut magnitudinea de 3,8 pe scara Richter, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. 

Două cutremure au avut loc în România, în ultimele 24 de ore, iar primul dintre ele a avut magnitudinea de 3,8 pe scara Richter, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Conform sursei citate, primul seism a avut loc la ora 20:21, în judeţul Vrancea, şi a avut o magnitudine de 3,8 pe scara Richter.

Cutremurul a avut loc la o adâncime de 138 de kilometri şi a avut epicentrul în apropierea oraşelor Nehoiu, Slănic-Moldova.

Ulterior, al doilea seism a avut loc la ora două, în județul Galați și a avut o magnitudine de 2,6 pe scara Richter.

Seismul a avut loc la o adâncime de doar 16 kilometri, anunţă Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) și a avut loc într-o zonă cu mișcări tectonice rare.

În acest an, în România, cel mai puternic cutremur s-a produs pe 9 ianuarie, în judeţul Buzău, şi a avut o magnitudine de 4,4 pe scara Richter.

Ploile lovesc, din nou, România! Zonele din țară în care va ploua torențial și vor fi vijelii... Festivități grandioase la Constanța, de Ziua Marinei! Zeci de mii de români sunt așteptați la evenimentele de pe litoral...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x