Antena Căutare

Cutremurele se înteţesc alarmant! 58 de seisme într-o singură lună! Sunt semne că se apropie un seism devastator?

De 15 ani nu s-a mai întâmplat aşa ceva în România. În doar prima lună a anului, pământul s-a zguduit de 58 de ori! Dacă până acum majoritatea cutremurelor aveau loc în zona seismică Vrancea, în ultima perioadă însă s-au produs seisme şi în alte zone din România.

De 15 ani nu s-a mai întâmplat aşa ceva în România. În doar prima lună a anului, pământul s-a zguduit de 58 de ori! Dacă până acum majoritatea cutremurelor aveau loc în zona seismică Vrancea, în ultima perioadă însă s-au produs seisme şi în alte zone din România. Este un bilanţ înfricoşător.

Avem toate motivele să ne îngrijorăm. De la începutul lui 2015, în România au avut loc 58 de cutremure. Majoritatea seismelor s-au produs în zona Vrancea care este "responsabilă" de peste 90% din totalul cutremurelor produse în România, eliberând peste 95% din energia plăcilor tectonice de sub ţara noastră.

Citeşte AICI continuarea articolului!

Anunţ de ultimă oră făcut de meteorologi: Ce se va întâmpla cu vremea de pe 7 februarie!... Gigi Becali este disperat! A primit o veste ŞOC! Ce se va întâmpla în ultimele zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x