Antena Căutare

Cutremurul de 5,2 grade ce s-a produs în România, în imagini filmate de o cameră de supraveghere! VIDEO

Cutremurul de 5,2 grade pe scara Richter ce s-a produs în România, în noaptea de joi spre vineri, a fost surprins în imagini filmate de o cameră de supraveghere.

Cutremurul de 5,2 grade ce s-a produs în România, în imagini filmate de o cameră de supraveghere! VIDEO
Captură video.

Imaginile din timpul cutremurului au fost filmate de o cameră de supraveghere instalată la Târgu Trotuș, județul Bacău.

Un cutremur puternic a fost înregistrat în România, joi spre vineri, a anunțat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP). Mai exact, cutremurul s-a produs vineri, la ora 03:26:47, în Vrancea, la adâncimea de 121 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 85km E de Brasov, 96km S de Bacau, 100km NE de Ploiesti, 109km V de Galati, 111km NV de Braila, 149km N de Bucuresti, 172km NE de Pitesti, 175km SV de Iasi, 198km E de Sibiu, 214km N de Ruse.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gheorghe Mărmureanu, despre „Marele Cutremur” ce va lovi România. Care vor fi cele mai afectate zone din București... Au murit împreună! Soț și soție, din Brăila, au avut un sfârșit tragic, la câteva momente după ce au ieșit dintr-o benzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x