Antena Căutare

"Dacă iubitul te bate este un semn de iubire. Pe mine mă bate și…" Declarațiile care au șocat o lume întreagă - VIDEO

O tânără, în vârstă de 18 ani, a șocat lumea întreagă, după ce a mărturisit că iubitul ei o bate mai mereu, dar doar pentru că o iubește și îi pasă de ea. Ceva e în neregula aici, nu?

O tânără, în vârstă de 18 ani, a șocat lumea întreagă, anul trecut, după ce a mărturisit că iubitul ei o bate mai mereu, dar doar pentru că o iubește și îi pasă de ea. Ceva e în neregula aici, nu?

Ba, mai mult, ea a dat peste cap toate eforturile specialiștilor care luptă împotriva violenței. Inconștientă, probabil, ea le încurajează pe toate femeile maltratate de bărbați să nu își părăsească partenerii de viață, nicicum.

Potrivit acesteia, femeile ar trebui să rămână, în continuarea, lângă aceștia pentru că este clar că aceștia le iubesc și nu ar avea niciun rost să se despartă. În concepția fetei, violența impotriva femeilor este egală cumva, cu iubirea. Nimic mai greșit!

Din nefericire, tânăra și-a pierdut viața, din cauza unei supradoze, scrie daylimail.com.

La vremea respectivă, declarațiile ei au stârnit o adevărată revoltă printre organizațiile feministe și știm cât de mult se chinuie acestea, de ani buni, să ajute femeile și să îi facă pe bărbați că adoptarea unui astfel de comportament este total. greșit.

Niciodată violența nu va fi o cale de mijloc. Nici între doi oameni care, chipurile se iubesc, nici într-o familie.

Au început lucrările. Cum arată ACUM Catedrala Neamului, din interior. Ești curios? - FOTO... DimiNEATZA pe răcoare sau pe soare arzător, dar ziua cum va fi? Nu vom mai avea nevoie de umbrele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x