Antena Căutare

Dacă vrei să ai noroc în noul an, aruncă obiectele nefaste pe care le ții în casă

Pentru ca 2024 să vină cu energii pozitive și noroc, trebuie făcută o curățenie generală în locuință, astfel încât să fie aruncate obiectele care rețin energiile negative și ghinionul.

colaj debara plină, cu lighean, caserole și alte obiecte, și femeie care șterge o masă și face curățenie
Obiectele din casă sunt purtătoare de energii, fie pozitive, fie negative | Shutterstock

Mai este doar un pas până la trecerea în noul an, iar în 2024 românii trebuie să renunțe la a mai da voie energiilor nevative și ghinionului să le intre în locuință.

Aceștia trebuie să-și ia destinul în propriile mâini și să arunce din casă obiectele care nu fac altceva decât să atragă ghinion.

Citește și: Ce să nu porți niciodată în geantă. Ferește-te de acest obiect, căci atrage ghinionul și sărăcia!

Pentru un an plin de noroc trebuie aruncate obiectele nefaste din locuință

Conform unei surse, în tradiția Feng Shui, unele obiecte sunt încărcate de energie pozitive și este bine să fie așezate în fiecare locuință, în timp ce altele sunt doar surse de energii negative, astfel că este bine să fie aruncate din casă.

Citește și: Top 6 plante care îți aduc ghinion, dacă le ții în casă. Ce ar fi bine să eviți, conform specialiștilor feng shui

Odată cu începutul curățeniei generale înainte de sărbători, românii își pot elibera spațiul de obiectele nefaste pe care încă le depozitează în casă.

Conform tradiției Feng Shui, unul dintre obiectele care aduc ghinion este un ceas stricat. Acesta trebuie aruncat, deoarece este un obiect care menține energiile negative în interiorul locuinței.

Citește și: De Crăciun poți să dăruiești trei plante anume pentru noroc și bunăstare în casă

Pe această listă intră și calendarele mai vechi, ”lucrând” în același mod precum ceasurile stricate. Ele sunt oaze de energie negativă. Această energie rămâne stocată în casă, aducând cu sine probleme, ghinion și situații neplăcute.

De asemenea, curățenia generală înainte de Anul Nou trebuie să includă și repararea țevilor stricate. În cultura chineză, apa este un simbol al abundenței, al bogăției, astfel că trebuie să curgă printr-o țeavă în bună stare de funcționare, pentru ca să nu se piardă energiile pozitive.

Citește și: Floarea care atrage norocul în locuința ta. De ce este bine să o ai în casă și unde trebuie poziționată

Astfel că, în acest nou an, este important ca fiecare să se îngrijească de propriul noroc, de energiile pe care le invită în casă, fiind atenția la obiectele stricate de care s-a atașa - sau poate le-au uitat -, precum căni ciobite, veselă spartă, ceasuri stricate, calendare nefolosite, și să le îndepărteze din apropierea spațiilor de locuit pentru a face loc norocului, bunăstării și energiilor pozitive.

Toate obiectele din casă sunt purtătoare de energii, fie că sunt pozitive, fie negative. Niciodată nu trebuie să fie lăsat ca spațiul să fie invadat de energii negative, acestea având un impact puternic asupra multor aspecte din viața oamenilor, precum personal, profesional și chiar influențând sănătatea fizică și mintală.

Citește și: De ce nu este bine să ai oglinzi în dormitor. Nu ai știut asta până acum

Deși, de multe ori, oamenii se atașează de obiectele pe care le primesc cadou sau le achiziționează, nu este cea mai bună soluție să neglijeze curățarea spațiului. Aceste obiecte pot fi purtătoare de energie negativă, influenșându-le viața de zi cu zi. Astfel că este bine să fie aruncate, păstrând în locuința proprie doar cele care vin cu energie potitivă, atrăgând norocul.

Unii români pot scăpa de impozitul pe locuință. Ce trebuie să facă... Un român a fost prins cu cameră de copiat la proba teoretică de la examenul auto. Ce întorsătură neașteptată a luat situ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x