Antena Căutare

Dacia Sandero, lider in clasamentul vanzarilor pe modele din Spania. Totusi, vanzarile celor mai mari importatori de autoturisme au scazut cu zece la suta

Dacia Sandero a reusit sa se claseze pe primul loc in clasamentul vanzarilor pe modele din Spania in ianuarie. Modelul marcii de la Mioveni profita astfel de criza si de scaderea acuta a pietei din aceasta tara.

Dacia a reusit sa vanda cele mai multe masini pe piata romaneasca, de la inceputul anului. Cu peste 5.200 de autovehicule livrate, producatorul roman este secondat de Volkswagen si Skoda. Chiar si asa, in primele patru luni ale anului, vanzarile totale ale celor mai mari importatori de autoturisme au scazut cu 10 la suta, comparativ cu acelasi interval din 2011.

Fabrica de la Mioveni a reusit sa atraga in intervalul ianuarie-aprilie cei mai multi clienti pentru modelele pe care le produce. Astfel, cu toate ca Dacia a avut o scadere a vanzarilor cu 12 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut, a reusit sa livreze 5.261 de autoturisme in primele patru luni din 2012.

Topul este completat de constructorul german Volkswagen, care a batut palma cu 2.395 de clienti. Locul trei este ocupat de Skoda, cu putin sub 2.000 de masini vandute. Romanii au cumparat si 1.572 de masini Ford si 1.353 de autoturisme Renault.


Un campion judoka din Iasi a bagat in spital trei studenti. CSU l-a suspendat pentru un an... Ingrijiti exact ca in Danemarca! Copiii de la o cresa din Capitala vor dormi zilnic afara, iarna!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x