Live acum
Prime Time 20:50Observator Special

Dâmboviţa: Percheziţii la persoane bănuite de trafic de cocaină/ O persoană a fost reţinută şi două plasate sub control judiciar

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au făcut opt percheziţii în judeţul Dâmboviţa, la persoane suspectate de trafic de cocaină. O persoană a fost reţinută şi două plasate sub control judiciar.

”La data de 17 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T - B.T. Dâmboviţa au efectuat 8 percheziţii domiciliare, pe raza oraşului Titu şi a localităţilor Potlogi, Costeştii din Vale, Slobozia Moară şi Lunguleţu, la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri de mare risc”, anunţi, luni, Poliţia Română.

La percheziţii, au fost descoperite şi ridicate substanţe pulverulente susceptibile a fi cocaină, instrumente folosite la porţionatul şi consumul de droguri, 7 telefoane mobile, 50 de carduri blank, 10.444 de lei şi 400 de euro.

De asemenea, 13 persoane au fost duse la sediul D.I.I.C.O.T – B.T. Dâmboviţa, pentru audieri şi dispunerea unor măsuri legale. Faţă de o persoană a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar faţă de alte două persoane măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

Sursa : news.ro

Recomandari