Antena Căutare

Dambovita: Un copac a cazut peste un politist de la Rutiera

Ironia sortii in Dambovita! Un politist chemat sa ajute la blocarea traficului, ca sa evite vreun accident, a picat chiar el victima. Muncitorii trebuiau sa taie un copac batran, de pe marginea drumului, asa ca nimeni nu a mai avut voie sa circule prin zona. Nimeni, decat politistul peste care s-au prabusit crengile arborelui. Barbatul a fost trimis de urgenta la un spital din capitala.

Politistul de 23 de ani era pe DN 71 ca sa opreasca circulatia in zona. Acolo, angajatii primariei Contesti aveau de taiat un copac de pe marginea drumului. Atunci s-a produs incidentul. O creanga l-a pus pe omul legii la pamant.

In acest moment, o echipa de cercetare coordonata de proc se afla la fata locului pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc evenimentul.

O ambulanta l-a dus pe politist la Spitalul Floreasca, din Capitala. Tanarul a suferit o lovitura la cap, dar era constient cand au ajuns medicii la el. Are mai multe rani in zona abdomenului si o fractura de femur.

Saptamana viitoare va fi inaugurat un nou terminal de plecari la Aeroportul Otopeni... Ambasadorul Rusiei la Bucuresti a vizitat-o pe tanara accidentata de diplomatul rus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x