Antena Căutare

Dan Fatuloiu: "Nu regret nimic din ce am facut. Daca as da timpul inapoi as proceda identic"

Chestorul Dan Fatuloiu a declarat in aceasta seara in cadrul emisiunii "100%" de pe B1 TV ca nu regreta ce a facut si ca ar proceda la fel, sustinand ca numai asa se poate lupta cu mafia si schimba lucrurile in tara, mai ales in situatia in care "circuitul banilor este controlat".


Fatuloiu a explicat cum a ajuns numarul sau la Badea si la Chelu. Acesta spune ca fiul sau ar fi refuzat cererea lui Badea de a-i da numarul, dar ca i-a dat in final un numar de cartela pe care Badea i l-a dat la randul lui lui Chelu, iar acest numar a fost interceptat.

Chestorul spune ca nu a gresit cu nimic, iar presedintele Basescu l-a criticat doar ca a iesit cu declaratii in public. Acesta mai spune ca este la dispozitia Ministerului de Interne si daca nu mai este nevoie de experienta sa se va gandi sa-si caute un loc de munca.

In emisiune a intervenit telefonic si Petrica Munteanu, fost administrator la SC Plase Pescaresti, care e explicat cum Catalin Chelu a preluat doua hectare din centrul Galatiului care apartineau firmei amintite. Acesta spune ca a fost sechestrat de Chelu care si-a angajat patru oameni pe fals la institutie pentru a putea cumpara actiuni. mai mult, acesta a falsificat acte spunand ca a organizat o AGA care a hotarat cedarea terenului. O judecatoare ar fi validat de urgenta hotararea si s-a pensionat la doar doua luni dupa spune Munteanu.

Vezi declaratiile complete pe Hotnews.ro

Impact violent intre un TIR si un camion in Roman... Indemnizatiile de maternitate raman reduse cu 15% si in 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x