Antena Căutare

Cel mai bogat rom din Teleorman, apropiatul lui Bercea Mondial, a murit in accidentul teribil din Tulcea

In accidentul teribil produs in judetul Tulcea si-a pierdut viata si cel mai bogat rom din Teleorman, Dan Finutu'. Un barbat care a avut probleme cu legea si era un apropiat al lui Bercea Mondial, fiind nasul de cununie al unuia dintre fiii acestuia.

Se spune ca Dan Finutu' avea o avere de patru milioane de euro. Banii l-au ajutat sa-si ridice un palat copiat dupa Judecatoria din Carcal, pe care si-a inscriptionat numele. Nimeni nu stie cum a strans aceasta avere care i-a permis sa-si cumpere si o masina scumpa, in care si-a gasit sfarsitul.

Dan Finutu' si sotia lui, Mariana Bureata, se intreptau spre Tulcea cu autoturismul Audi A 8 in momentul in care s-a produs tragedia. Ambii si-au pierdut viata in urma accidentului.

Trupul neinsufletit al lui Dan Finutu' a fost ridicat de rude de la Serviciul de Medicina Legala din Tulcea. Un alai intreg de masini de lux a asteptat in fata spitalului unde a fost dus apropiatul lui Bercea Mondial.

Ca o ironie, in urma cu cativa ani, Florin Salam canta la nunta barbatului decedat la 44 de ani o melodie care continea si urmatorul vers: „Poti sa ai palate, suntem toti datori cu o moarte”.

COD GALBEN de furtuna in Bucuresti, Giurgiu si Ilfov... Romanii se dau romi pentru obtinerea unui loc fara taxa si fara examen la facultate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x