Dan Tătaru, fost senator al României, a murit din cauza COVID-19. Mesajul ministrului Apărării

Fostul senator Dan Tătaru a murit în spitalul din Moinești, fiind testat pozitiv cu COVID-19.

Dan Tătaru

Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, a postat pe pagina sa de pe o rețea de socializare un mesaj de condoleanțe adresat familiei lui Dan Tătaru, fost senator al statului și fost secretar de stat în MApN.

”Am aflat cu tristețe despre trecerea la cele veșnice, la numai 51 de ani, a lui Dan Tătaru, fost senator al României și secretar de stat în Ministerul Apărării Naționale în două mandate.Transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Nicolae Ionel Ciucă, duminică seară, pe pagina sa de Facebook.

"L-am cunoscut, nu avea probleme grave de sănătate"

”După ce a fost intubat, s-a pus problema ca fostul senator Dan Tătaru să fie adus la București. Din momentul în care s-a pus problema transferului până la luarea unei decizii sănătatea lui s-a prăbușit în câteva ore. Nu a mai putea fi transportat cu elicopterul. A rămas intubat la spitalul din Moinești(...). Pentru fiecare om în parte, această boală nenorocită evoluează diferit. Unii rezistă, alții sunt foarte puternic afectați, alții pierd lupta. La 51 de ani, fără probleme grave de sănătate....Un om pe care l-am cunoscut, plesnea de sănătate. Să auzim această veste este absolut incredibil”, a spus jurnalistul Radu Tudor, duminică seară, la Antena 3

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri