Antena Căutare

Daniel Chițoiu, pus sub invinuire pentru ucidere din culpă! Cum au decurs audierile

Este ziua decisivă pentru Daniel Chițoiu! Fostul ministru al economiei a fost citat astăzi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș pentru audieri în cazul accidentului rutier în care doi oameni și-au pierdut viața. Până acum, acest nu a fost audiat în dosarul pentru ucidere din culpă. 

Daniel Chițoiu, pus sub invinuire pentru ucidere din culpă! Cum au decurs audierile Galerie
Daniel Chițoiu

Daniel Chițoiu a fost însoțit de către un apărător și a făcut o declarație în fața procurorilor. Pe data de 26 decembrie, atunci când a avut loc accidentul pe șoseaua Pitești - Râmnicu Vâlcea, el le-a spus polițiștilor că cealaltă mașină ar fi pătruns pe contrasens și că are senzația că șoferului de la celălalt autoturism i s-ar fi făcut rău.

Mai mulți martori au confimat însă faptul că fostul ministru al economiei ar fi cel care ar fi provocat accidentul. Chestionat dacă el este cel care a sunat la 112 pentru a anunța producerea accidentului, secretarul general al ALDE a răspuns da. A fost întrebat și dacă a vorbit cu familiile victimelor, spunând că nu. Întrebat dacă vorbea la telefon înainte de impact, Daniel Chițoiu a răspuns negativ.

Luni, Parchetul General a anunțat că dosarul privind accidentul rutier în care a fost implicat Daniel Chițoiu a fost preluat de Parchetul Tribunalului Argeş de la Parchetul Judecătoriei Pitești, "având în vedere intensa reflectare în mass-media" a acestui caz și "calitatea de membru în organele de conducere ale unei formaţiuni politice a unuia din șoferii implicaţi în accident".

În urma audierii, „Daniel Chițoiu a fost pus sub învinuire pentru ucidere din culpă. A refuzat să dea declarații la audieri, prevalându-se de dreptul la tăcere", a declarat pentru HotNews.ro procurorul Cătălin Arsene de la Parchetul Tribunalului Argeș.

Un medic și un inginer din Iași au decontat servicii medicale pentru morți! Prejudiciul este de peste 50.000 de lei!... Tulcea: Adolescent de 17 ani, reţinut după ce a înjunghiat mortal un tânăr de 24 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x