Antena Căutare

Daruri inedite de sărbători: Ce cadouri tradiționale poți oferi de Crăciun

Sărbătorile bat la uşă, iar goana după cadourile de Crăciun a început deja. O misiune nu foarte simplă. Ştim cu toţii cât de greu este să anticipezi aşteptările şi să ai idei originale. Dacă vreţi să le oferiţi celor dragi un dar autentic românesc, vă dăm un pont: o ie realizată de mâinile dibace ale meşterului popular poate fi o idee grozavă pentru cei care iubesc tradiţiile.

Doamna Anuţa munceşte de zor în atelierul din locuinţa sa. Pregăteşte un cadou pentru nepotul său. Va avea serbare la şcoală şi îi trebuie costum popular.

Şi nu coase doar pentru familie. Are şi comenzi de onorat. Tot mai mulţi oameni îi trec pragul, în căutare de straie vechi sau pentru a le face celor dragi un dar autentic românesc, de Crăciun. Aşa că trudeşte cât e ziua de lungă.

Meşterul popular ne arată şi cum se face un brâu. Neapărat pe pânză de bumbac, dar contează foarte mult şi cum sunt asortate culorile.

O altă gospodărie, altă doamnă la fel de pricepută. Primii clienţi bat la uşă de cum se crapă de ziuă. Meşterii populari de la noi sunt faimoşi şi peste hotare. Lucrurile care le ies din mâini sunt tot mai căutate de străini.

Cati bani pot cere parintii de la stat pentru angajarea unei bone. Proiect adaptat tacit!... Circulația pe Transalpina este restricționată începând de azi! Ninge ca-n povești - Video...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x