Antena Căutare

Dascalii protesteaza fata de asumarea raspunderii Guvernului pe Legea educatiei

Profesorii au anuntat ca ar putea intrerupe cursurile in toate unitatile de invatamant din tara, in ziua in care Guvernul isi asuma raspunderea pe Legea educatiei si cel putin o parte dintre ei s-a tinut de cuvânt. Mai multi profesori din localitatile Vulcan si Lupeni din Valea Jiului au refuzat, joi dimineata, sa intre la ore, declansând astfel un protest spontan. La Salaj, peste 4.000 de cadre didactice din au intrat, joi, in greva japoneza, iar la Cluj dascalii vor picheta prefectura, informeaza Mediafax.


In judetul Salaj, mai mult de 4.000 de cadre didactice au intrat, joi, in greva japoneza. Protestul are loc in toate cele aproximativ 500 de unitati de invatamânt din judet. Cadrele didactice s-au prezentat la locurile de munca si isi desfasoara cursurile, insa poarta ecusoane sau banderole pe brat.

Membrii Sindicatului Liber din Invatamântul Preuniversitar Clujean au decis ca , in ziua asumarii raspunderii Guvernului pe Legea Educatiei, sa picheteze Prefecturii Cluj.

VIDEO! Roman batut si retinut de vamesii maghiari... Teapa de tip romanesc in muschiul nemtesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x