Antena Căutare

De 1 Iunie, copiii au acces gratuit la Grădina Zoologică. Programul evenimentului

Copiii și adolescenții cu vârsta de până la 18 ani vor avea acces gratuit, joi, în incinta Grădinii Zoologice, unde vor avea loc o serie de activități educative pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului, dar și Ziua Mondială a Mediului, a informat Primăria Capitalei, prin intermediul unui comunicat.

Copiii și adolescenții cu vârsta de până la 18 ani vor avea acces gratuit, joi, în incinta Grădinii Zoologice, unde vor avea loc o serie de activități educative pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului, dar și Ziua Mondială a Mediului, a informat Primăria Capitalei, prin intermediul unui comunicat, potrivit Agerpres.

În cadrul evenimentului, care își propune promovarea unor comportamente responsabile față de natură, vor avea loc ateliere de creație și pictură. Copiii vor putea aduce câte o carte care va fi donată altor copii mai puțin norocoși.

Programul evenimentului:

  • 11:00-13:00 — "Patrula ECO în acțiune"— distribuirea unor materiale informative privind proiectul "Cea mai frumoasă fațada verde"
  • 10:00-12:00 — atelier de confecționare a căsuțelor pentru păsări din materiale reciclabile
  • 10:00-14:00 — atelier de pictură și desen, urmat de o expoziție, cu tema "Un mediu curat — un copil mai fericit !"

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului București, prin Administrația Grădina Zoologică și Direcția de Mediu. Ziua Mondială a Mediului, celebrată în fiecare an pe data de 5 iunie, este unul dintre principalele mijloace prin care Organizația Națiunilor Unite promovează implicarea omului în protecția mediului, precum și îmbunătățirea metodelor de acțiune. Tema europeană de anul acesta este "Conectându-te cu natura".

Prognoza meteo pentru următoarele trei zile. Vremea se răceşte şi ploile îşi fac apariţia... Spovedania ei l-a făcut să cadă în păcat! Un călugăr a încălcat legământul cu Dumnezeu şi a lăsat o enoriaşă însărcinată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x