De 1 iunie, părinții primesc 150 de lei cadou, pentru fiecare copil. Ce condiții trebuie să îndeplinească aceștia

De 1 iunie, "Ziua Copilului", părinții sunt cei care au parte de o surpriză! Angajații cu copii ar putea primi câte 150 de lei net, pentru fiecare micuț. Banii nu sunt impozitați.

De 1 iunie, "Ziua Copilului", părinții sunt cei care au parte de o surpriză! Angajații cu copii ar putea primi câte 150 de lei net, pentru fiecare micuț. Banii nu sunt impozitați.

Potrivit Noului Codului Fiscal, tichetele cadou nu sunt impozitate, dacă se acordă în anumite momente ale anului.

„Cadourile, inclusiv tichetele cadou, oferite de angajatori salariaților, cât și cele oferite în beneficiul copiilor minori ai acestora, cu ocazia Paștelui, zilei de 1 iunie, Crăciunului și a sărbătorilor similare ale altor culte religioase, precum și cadourile, inclusiv tichetele cadou, oferite salariatelor cu ocazia zilei de 8 martie sunt neimpozabile, în măsura în care valoarea acestora pentru fiecare persoană în parte, cu fiecare ocazie din cele de mai sus, nu depăşeşte 150 lei”, se stabilește prin lege.

Bani pot fi primiți de ambii părinţi, chiar dacă prestează servicii pentru același angajator. Acesta poate oferi cei 150 de lei atât pentru părinţi, cât şi pentru copii. Astfel, o familie cu doi copii poate primi, în total, 600 de lei, scrie libertatea.ro.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri