Antena Căutare

De astăzi grădinițele se pot înscrie la Concursul Național ”OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR”

Astăzi încep înscrierile pentru Concursul Național ”Olimpiadele Preșcolarilor” – o competiție care oferă posibilitatea obiectivă de evaluare a nivelului de dezvoltare educaţională și emoțională a copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani.

De astăzi grădinițele se pot înscrie la Concursul Național ”OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR” Galerie
Olimpiadele Preșcolarilor

Înscrierea se poate face prin completarea unui formular, care se găsește pe site-ul Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, organizatorul acestui concurs.

Concursul urmărește identificarea copiilor supradotați, cu un IQ ridicat, și este menit să le stimuleze creativitatea, prin identificarea calităților native, contribuind la o dezvoltare armonioasă a personalității lor.

De astăzi grădinițele se pot înscrie la Concursul Național ”OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR”

Acesta poate fi organizat o singură dată pe an în cadrul unei instituții de învățământ și se desfășoară fie la sediul Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, fie la sediul grădiniței, dacă se solicită acest lucru, cu condiția ca la concurs să participe un număr minim de 40 de copii.

Concursul ”OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR” constă în rezolvarea unor exerciții de logică, atenție, concentrare și raționament și în realizarea unui desen creativ, pe parcursul a 30 de minute. Performanțele copiilor vor fi notate de către un juriu format din persoane calificate în programe de dezvoltare educațională pentru copii: un psiholog, un educator și un profesor de specialitate.

De astăzi grădinițele se pot înscrie la Concursul Național ”OLIMPIADELE PREȘCOLARILOR”

Pentru a-i încuraja și pentru a le dezvolta spiritul de competiție, toți copiii vor primi diplome de participare, iar cei mai buni dintre ei, care vor obține cel mai mare punctaj, vor primi, pe lângă diplome, cărți și materiale educaționale oferite de Editura Litera. De asemenea, aceștia vor beneficia de un modul de 10 cursuri gratuite de Dezvoltare Personală a Competențelor Emoționale și Sociale, în cadrul Clubului de Excelență al FDVDR.

înscrierea şi participarea la acest concurs sunt gratuite!

Concursul face parte din programul ”OLIMPIADELE CREATIVITĂȚII”, un program specializat în dezvoltarea potențialului copiilor supradotați. Ca și în anii trecuți, și în acest an au fost îndeplinite procedurile de înscriere în Calendarul Activităților Educative Municipale (CAEM), organizate de Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Scene inedite! Convins că este posedat de diavol, un bărbat din Spania a intrat cu mașina într-o biserică - VIDEO... Proiecte case – un pas major spre realizarea visului de a avea propria casa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x