Antena Căutare

Care este cauza morții dansatoarei care s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui concert! Boala de care suferea, dar de care nu știa nimeni

Diana, tânăra dansatoare în vârstă de 33 de ani care a murit la Balul Bobocilor al unui liceu din Sebiș, s-ar fi stins din viață din cauza unei boli nediagnosticate la timp. 

Diana, tânăra dansatoare în vârstă de 33 de ani care a murit la Balul Bobocilor al unui liceu din Sebiș, s-ar fi stins din viață din cauza unei boli nediagnosticate la timp.


Mai exact, potrivit unor surse apropiate familiei, tânăra care era căsătorită ar fi avut o malformație congenitală a inimii, însă n-ar fi știut. Tocmai de aceea, inima dansatoarei s-a oprit brusc, în timpul spectacolului, în urma oboselii acumulate, conform Observator.tv.

Tânăra a intrat în stop cardio-respirator de trei ori, iar eforturile medicilor au fost în zadar, după cum a povestit chiar medicul care a încercat să-i salveze viața.

„În spital, în timpul monitorizării intră în stop cardio-respirator, se efectuează manevrele de resuscitare, pacienta răspunde inițial foarte bine. Ulterior, intră din nou în stop cardio-respirator cardiac și se încearcă manevrele de resuscitare din nou. Este solicitat și un echipaj de urgență din Arad, cu medic, se efectuează manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului. De comun acord, se continuă resuscitarea, aceasta a durat aproximativ 2 ore. După care, de comun acord, am decis să declarăm decesul”, a declarat Cristian Sârb.

Cauza exactă a morții Dianei, însă, va fi stabilită în urma unei necropsii, expertiză ce va fi efectuată de medicii legiști. Primele rezultate ar urma să apară luni, marți.

Diana Jivan şi soţul ei aveau o şcoală de dans pentru copii, în Bucureşti. Familia spune că nu fuma, avea grijă să mănânce sănătos şi făcea multă mişcare. Specialiştii spun că la persoanele tinere, un stop cardiac poate fi provocat de o tulburare de ritm sau de o malformaţie a inimii, aproape imposibil de depistat la un control de rutină, mai ales că simptome nu există întotdeauna.

Ultimă oră! Un tânăr a intrat cu mașina într-un centru comercial și a înjunghiat o persoană... Filmul atacului de la Brăila, în care au fost rănite zece persoane: Mărturisirile unui martor: ”Am văzut victime, una er...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x