Live acum
Prime Time 20:00Observator Sport

De ce ar fi murit Cristina Țopescu! Informații cheie, descoperite în inima jurnalistei

Necropsia inimii Cristinei Țopescu a fost finalizată. Care ar fi fost cauza morții jurnalistei?

De ce ar fi murit Cristina Țopescu! Informații cheie, descoperite în inima jurnalistei

Medicul cardiolog Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a explicat, la Antena 3, care ar putea fi cauza morții Cristinei Țopescu, în condițiile în care necropsia inimii jurnalistei a arătat că era vorba despre o „inimă mai grasă” decât ar fi fost normal.

Potrivit medicului, aceasta ar putea să conducă indirect la moarte.

„Încărcarea grasă a inimii este o condiție anatomică relativ frecventă care nu are neapărat o implicație patologică. Ea se poate asocia uneori, dar nu în mod obligatoriu și poate să predispună la tulburări de ritm cardiac care să conducă și la oprirea cardiacă”, a explicat Horațiu Moldovan.

Citește și:

Mama Cristinei Țopescu, imaginea durerii! A dezvăluit ce se va întâmpla cu cenușa acesteia. Jurnalista va fi incinerată, fără inimă și fără rugăciune

Cristina Țopescu, fiica regretatului comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, a murit, la vârsta de 59 de ani. Anunțul a fost făcut duminica seara, de surse apropiate familiei jurnalistei. A fost găsită fără viaţă, în locuinţa ei din oraşul Otopeni. Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o de trei săptămâni. Jurnalista nu mai răspunsese la telefon de pe 23 decembrie.

Sursa: Antena 3

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro