Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

De ce nu mai juca Marin Moraru în filme și în piese de teatru. Actorul a dezvăluit motivul retragerii sale, într-un interviu, cu un an în urmă

Îndrăgitul actor Marin Moraru, în vârstă de 79 de ani, a încetat din viață, astăzi, la spitalul Elias din Capitală, unde era internat din data de 10 august. Într-un interviu acordat în urmă cu un an, marele actor explica de ce nu mai joacă în piese de teatru și filme. 

Îndrăgitul actor Marin Moraru, în vârstă de 79 de ani, a încetat din viață, astăzi, la spitalul Elias din Capitală, unde era internat din data de 10 august. Într-un interviu acordat în urmă cu un an, marele actor explica de ce nu mai joacă în piese de teatru și filme.

"Pentru că nu mai vreau. N-am cu cine, n-am de ce şi n-am ce. Ce scenariu să joc, cu cine? Cu cei care nu stau la repetiţii că au televiziuni şi alte şuşe? De ce să fac eu lucrul ăsta? Am un singur ficat. Aţi văzut cum se întâmplă acum o repetiţie cu zece actori în distribuţie? Numai regizorul, sufleurul şi doar un actor sunt în scenă, iar sulfeurul dă replica celorlalţi care lipsesc... Păi în secunda aia îi omor pe toţi! Decât să ajung la puşcărie mai bine nu mă duc!

... Ce să fac? Cu beep-uri d-astea de nu te mai saturi de ele. „’te-n gură, ‘te-n nară, ‘te-n suflet” şi alte lumânări... Asta este oribil, aşa ceva nu se poate! Ei cred că sunt „reali”, că sunt normali, că asta-i realitatea. Cum pot eu să mp duc să fac aşa ceva? Cum pot eu să deschid gura să zic „’te-n nară”? Spune-mi şi mie. Toate filmele româneşti fără asta nu există. D-asta nu mă duc la film. Nu se poate aşa ceva....

Sursa: adevarul.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro