Antena Căutare

Adevărul despre cazul scandalos de la Vaslui! De ce și-a bătut o mamă de 39 de ani copilul: ”Voia să-i facă pe plac lui!”

Imaginile în care o mamă din Vaslui apare în timp ce-și bate copilul în vârstă de zece ani au șocat o țară întreagă, iar acum ies la iveală detalii incredibile. 

Imaginile în care o mamă din Vaslui apare în timp ce-și bate copilul în vârstă de zece ani au șocat o țară întreagă, iar acum ies la iveală detalii incredibile.

La scurt timp după ce imaginile teribile au șocat o țară întreagă, iar anchetatorii n-au deslușit încă cazul care a stârnit reacții în mediul virtual, unele voci susțin că femeia și-ar fi bătut copilul doar ca să-i arăte bărbatului că-i iubește pe cei doi fii ai lui.

Adevărul despre cazul scandalos de la Vaslui! De ce și-a bătut o mamă de 39 de ani copilul: ”Voia să-i facă pe plac lui!”

”Știm despre ei că și-au luat de ceva vreme o casă aici, în sat, aproape de centru. El a mai muncit prin Germania, iar ea știam că stă acasă, în gospodărie. Ea mai bea. Când au avut botezul de curnd, s-a certat rău cu surorile lui. ”, au declarat apropiați de-ai celor doi.

Ba mai mult, unele voci susțin că aceasta și-ar fi bătut copilul ca să-i facă bărbatului pe plac și să-i arăte că iubește copiii pe care îi are cu el.

”Adevărul nu poate fi știut decât de ei, dar să știți că un bărbat adevărat ar fi pus el piciorul în prag, că să nu mai bată copilul, nu ar fi filmat-o că apoi să se ducă la Poliție. Poate că el nu se aștepta că Protecția Copilului să îi ia și cei doi copii ai lui. Aici nu a calculat el treaba. Ce s-o fi gândit? Duc filmările la Poliție, pe ea o arestează și scap de ea, iar pe copilul ei îl va lua statul și scap și de el. Numai că socoteală nu i-a mers, că și-a pierdut și copiii lui. Oricum, sunt mai bine în grijă statului, decât cu așa oameni. Ciudat este că nu sunt săraci, ar fi putut trăi frumos”, spun oamenii din Arsură, potrivit Vremea Nouă.

Imaginile șocante în care mama își bate crunt copilul de zece ani au fost filmate chiar de soțul femeii. La scena teribilă a asistat și fratele vitreg al copilului.

Poliţiştii au fost sesizați chiar de soțul femeii, iar aceștia au anunțat mai departe rezentanţii Protecţiei Copilului, motiv pentru care mama ar putea fi decăzută din drepturi. Cuplul din Vaslui are trei copii cu vârste de 10 ani, 2 ani şi 1 an. Pe numele mamei a fost întocmit dosar penal pentru violenţă în familie, iar copiii au fost duși într-un centru special de protecţie pentru minori.

Atac la sediul unei instituții din Târgu-Jiu! Hoții au descins!... Ministerul Educației a anunțat calendarul simulărilor Evaluării Naționale și Bacalaureatului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x