Antena Căutare

De la 1 august, cetățenii non-UE pentru care există alertă SIS nu vor mai putea intra în România și Bulgaria

Incepand cu 1 august, cetatenii tarilor non-UE pe numele carora a fost emisa o alerta prin Sistemul de Informatii Schengen (SIS), cu interzicerea patrudenferii in spatiul Schengen, nu vor mai putea intra sau sta in Romania sau Bulgaria.

Începând cu 1 august, cetățenii țărilor non-UE pe numele cărora a fost emisă o alertă prin Sistemul de Informaţii Schengen (SIS), cu interzicerea pătrudenferii în spațiul Schengen, nu vor mai putea intra sau sta în România sau Bulgaria.

Procedura se bazează pe o decizie adoptată de Consiliul UE cu privire la punerea în practică a prevederilor rămase de aplicat din legislaţia spaţiului Schengen de către Bulgaria şi România, ţări care încă nu fac parte din spaţiul de liberă circulaţie.

Practic, li se va refuza accesul la punctele de control frontier din România și Bulgaria, cetățenilor dintr-o țară terță, pe numele cărora cel puțin un stat membru al Uniunii Europene a emis o alertă SIS prin care li se interzice pătrunderea în spațiul Schengen.

AVERTISMENTUL meteorologilor! Ce se întâmplă cu VREMEA în următoarele ore... Descoperire uluitoare în timpul unor săpături! Doamne, ce au descoperit muncitorii! Oamenii din zonă, îngroziți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x