Căutare Live

De la 1 august, cetățenii non-UE pentru care există alertă SIS nu vor mai putea intra în România și Bulgaria

Incepand cu 1 august, cetatenii tarilor non-UE pe numele carora a fost emisa o alerta prin Sistemul de Informatii Schengen (SIS), cu interzicerea patrudenferii in spatiul Schengen, nu vor mai putea intra sau sta in Romania sau Bulgaria.

Începând cu 1 august, cetățenii țărilor non-UE pe numele cărora a fost emisă o alertă prin Sistemul de Informaţii Schengen (SIS), cu interzicerea pătrudenferii în spațiul Schengen, nu vor mai putea intra sau sta în România sau Bulgaria.

Procedura se bazează pe o decizie adoptată de Consiliul UE cu privire la punerea în practică a prevederilor rămase de aplicat din legislaţia spaţiului Schengen de către Bulgaria şi România, ţări care încă nu fac parte din spaţiul de liberă circulaţie.

Practic, li se va refuza accesul la punctele de control frontier din România și Bulgaria, cetățenilor dintr-o țară terță, pe numele cărora cel puțin un stat membru al Uniunii Europene a emis o alertă SIS prin care li se interzice pătrunderea în spațiul Schengen.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Trofeul ”ALLEGRIA” câștigat de un copil de 11 ani din Ploiești...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri