Antena Căutare

Tarifele la cazare pe litoralul românesc vor exploda, de la 1 iulie! Românii, nevoiți să scoată din buzunare și 1.300 de lei pe noapte

De la întâi iulie, tarifele la cazare pe litoralul românesc vor creşte semnificativ! Majoritatea hotelurilor şi pensiunilor din staţiunile de la Marea Neagră vor avea preţuri cât se poate de mari luna viitoare, dar şi în prima jumătate din luna august. 

De la întâi iulie, tarifele la cazare pe litoralul românesc vor creşte semnificativ! Majoritatea hotelurilor şi pensiunilor din staţiunile de la Marea Neagră vor avea preţuri cât se poate de mari luna viitoare, dar şi în prima jumătate din luna august.

Potrivit reprezentanților patronatelor, tarifele la cazare vor crește chiar și cu 20 la sută pe noapte. Camerele nu vor fi, însă, goale, pentru că românii vor la mare și nu oricând, ci în vârf de sezon, adică în lunile iulie și august.

Citește și: Scandal monstru pe litoralul românesc în plin sezon! Toți hotelierii amenință că vor lua decizii fără precedent

De la 1 iulie, cele mai mici tarife de pe litoral vor fi întâlnite în Saturn, iar cele mai mari în Mamaia.

Astfel, pentru hotelurile de patru şi cinci stele din staţiunea Mamaia, preţul pe noapte al unei camere va porni de la 1.000 de lei şi poate creşte până la 1.200, 1.300 de lei, în funcţie de ofertă.

Tarifele pentru cazarea la un hotel de două stele vor fi cuprinse între 150 şi 200 de lei pe noapte, iar la unul de trei stele, între 250 şi 350 de lei, pe noapte.

În Eforie, la un hotel de două stele, preţul unei camere va fi cuprins între 120 şi 180 de lei pe noapte, în timp ce la Costineşti, Vama Veche sau 2 Mai, preţurile vor fi în jur de 80-100 de lei la un hotel sau o pensiune.

Citește și: Ai bani de cazare, dar n-ai de parcare! Prețuri colosale pentru turiștii care vor să meargă cu mașina la mare

Tot de la 1 iulie vor creşte şi preţurile la mâncare, precum şi cele pentru închirierea de diverse ambarcaţiuni de agrement.

În plus, hotelierii vor mai majora cu câteva procente tarifele la cazare în perioada 15 - 20 iulie, când se intră în perioada de vârf de sezon.

Nu scăpăm de vremea rea! Cod portocaliu de ploi torenţiale şi vânt în 11 judeţe, până luni după-amiază... Câți bani câștigă președintele Klaus Iohannis din salariu și din chirii! Declarația de avere a fost făcută publică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x