Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

De la petrecere au ajuns direct pe patul de spital. Aproape 20 de oameni s-au intoxicat după ce au mâncat la un botez

Pentru 17 oameni din Braşov, o petrecere s-a încheiat direct pe patul de spital. Imediat ce au mâncat în restaurant, li s-a făcut rău. Iar unii dintre ei au avut nevoie şi de internare. Nici nu-i de mirare. Inspectorii de la Protecţia Consumatorului, care au controlat localul, au găsit mizerie şi alimente care expiraseră de anul trecut.

Petrecerea de botez a avut loc la un restaurant din localitatea Feldioara. 40 de adulţi şi cinci copii au fost invitaţi, dar un sfert dintre ei au ajuns la spital. Imediat ce au mâncat s-au simţit rău.

Aşa că 11 dintre ei au fost trimişi cu mai multe ambulanţe la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov. Au rămas internaţi peste noapte.

În bucătăria restaurantului, inspectorii de la Protecţia Consumatorului au găsit chiar şi alimente expirate de anul trecut. Mâncarea era pregătită în vase ruginite şi peste tot era o mizerie de nedescris.

Până la finalizarea anchetei, patronul a fost amendat cu aproape 5.000 de lei. De asemenea, inspectorii au decis să închidă, pentru moment, localul.

Recomandari