Antena Căutare

De necrezut! Elevele care și-au filmat profesorul de religie în ipostaze compromiţătoare, în clasă au fost... SANCȚIONATE. Ce pedepse au primit tinerele!

O lege strâmbă îi protejează pe profesorii condamnaţi pentru abuzuri şi îi pedepseşte pe elevii care vor să-şi dea dascălii în vileag. Este şi cazul elevelor din Copşa Mică, sancţionate cu scăderea notei la purtare pentru că şi-au filmat profesorul de religie, care este şi preot, în ipostaze compromiţătoare, în clasă. Inspectorii primesc în fiecare an peste 100 de plângeri pentru agresiuni în şcoală. Şi cer schimbarea legii, pentru că acum chiar şi un pedofil se poate întoarce la catedră, după ce-şi termină pedeapsa.

În anul şcolar 2015-2016, numai în Bucureşti, la inspectoratul şcolar, au fost depuse 156 de plângeri pentru violenţa în şcoala, dintre care patrufapte sexuale. Anul şcolar următor, din cele 139 de agresiuni, două au fost abuzuri sexuale, iar în acest an, au fost depuse deja două plângeri pentru fapte sexuale petrecute în şcoală.

Încercați să vă stăpâniți lacrimile. Faceți cunoștință cu Maria Alexandra, fetița care desenează flori pentru a-și salva... Acesta este jobul la care visează orice FEMEIE DIN ROMÂNIA! Ce face o tânără pentru a-și câștiga existența...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x