Antena Căutare

De VIS! Si tu poti obtine acest job! Se fac ANGAJĂRI MASIVE! Salariu de 6.000 de lei pentru tinerii din România care știu să facă asta!

Conducerea DIICOT caută specialiști IT pentru a ocupa posturile vacante din Oradea, Cluj, Timișoara, Alba Iulia, Bacău, Constanța, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Ploiești

Conducerea DIICOT caută specialiști IT pentru a ocupa posturile vacante din Oradea, Cluj, Timișoara, Alba Iulia, Bacău, Constanța, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Ploiești.

Surse, citate de ebihoreanul.ro, susțin că salariile ar porni de la 6.000 de lei pentru funcția de grefier-informatician.

La concurs se pot înscrie persoanele care au cetăţenie română, domiciliul în România şi capacitate deplină de exerciţiu, nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal și se bucură de o „bună reputație”, după cum este menționat în anunțul publicat pe site-ul DIICOT.

De asemenea, cei care vor să lucreze la DIICOT trebuie să cunoască limba română, să fie apte din punct de vedere medical și să aibă studii superioare de specialitate în domeniul informatic, automatic, cibernetic, matematic, electronic sau electrotehnic. Această condiție se consideră îndeplinită şi de către absolvenţii de studii superioare în domeniul tehnic sau economic care au urmat, în timpul studiilor universitare sau postuniversitare, cursuri de informatică, dar numai cu avizul compartimentului informatic din cadrul DIICOT.

Minune într-o biserică din Sibiu: Icoana Maicii Domnului a început să lăcrimeze... Se întoarce iarna! E cod portocaliu de ninsori şi viscol! Cât va ţine urgia? Prognoza meteo pentru următoarele zile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x