Antena Căutare

De Ziua Muncii 10.000 de cadre militare in rezerva protesteaza in Piata Victoriei: Vezi restrictiile de trafic!

Un miting de protest este programat marti, in Capitala pentru a se sarbatori caderea Guvernului Ungureanu si pentru a se cere demisia presedintelui Traian Basescu.

UPDATE 12:43! Premierul desemnat Victor Ponta, s-a aflat pentru scurt timp in mijlocul protestatarilor.

Victor Ponta: "Am venit sa va salut. De marti, dupa validarea Guvernului, avem dialog. Va promit. Astazi inca nu detin nicio functie."

Sindicalistii cer abrogarea legilor, date in ultimii trei ani, legi care afecteaza militarii, cadrele medicale si pe cele didactice.


Circulatia rutiera va fi restrictionata si pe bretelele din centrul Pietei Victoriei ce fac legatura intre bd. Iancu de Hunedoara, str. Paris si bd. Ion Mihalache.
2012/05/01//576589-romanii-sarbatoresc-ziua-muncii-prin-proteste-peste-10-000-de-oameni-asteptati-la-mitingul-din-piata-victoriei-vezi-restrictiile-din-trafic-144199.jpg

Peste 10.000 de oameni, cadre militare in rezerva si reprezentanti ai societatii civile sunt asteptati la mitingul din Piata Victoriei pentru a cere demisia presedintelui Traian Basescu.

Mitingul va da peste cap si traficul rutier in zona Piata Victoriei. Incepand de la ora 10.00, pana la ora 14:30, se va restrictiona circulatia rutiera pe bd. Aviatorilor, intre Piata Charles de Gaulle si Piata Victoriei, numai pe sensul de deplasare spre Piata Victoriei.

Foto: Intact Images

VIDEO! Pretul distractiei pe litoral de 1 Mai: In Vama, de 5 ori mai ieftin ca in Mamaia... Litoralul romanesc a atras peste 30.000 de turisti in mini-vacanta de 1 Mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x