Antena Căutare

Decizia radicală luată de autorități! Părinții și copiii vor primi bani prin Legea ”After School”

Zeci de mii de părinți și copii vor primi, începând din anul școlar 2016-2017, tichete în valoare de 200 de lei pentru plata serviciilor de tipul ”Școală după școală”, pentru elevii de până în clasa a IV inclusiv.

Zeci de mii de părinți și copii vor primi, începând din anul școlar 2016-2017, tichete în valoare de 200 de lei pentru plata serviciilor de tipul ”Școală după școală”, pentru elevii de până în clasa a IV inclusiv.

Astfel, în urma deciziei luate de Plenul Camerei Deputaților, aproape un milion de copii vor beneficia de tichete valorice, în vederea formării educației și supravegherii copiilor din învățământul primar, fiind un adevărat sprijin pentru familiile care nu au cu cine să-și lase copii după încheierea orelor de curs.

Acest tichet, a cărui valoare va fi stabilită în funcţie de indicatorul social de referinţă şi se va indexa anual cu indicele de inflaţie, va fi acordat în urma unei cereri din partea părintelui ori a reprezentantului legal al copilului, care va fi depusă, pentru fiecare în parte, la sfârşitul fiecărui an şcolar sau la momentul înscrierii la şcoală.

Programul 'Şcoală după şcoală' este asigurat din finanţarea de bază, iar școlile sunt cele care decontează serviciul. Acest proiect ar urma să intre în vigoare începând cu anul şcolar 2016 - 2017.

Sursa: Libertatea

Sute de mii de ŞOFERI şi-ar putea pierde permisul. Află dacă te numeri printre ei... Săgetătorii muncesc degeaba și sunt nemulțumiți! Horoscopul zilei, adus de Camelia Pătrășcanu...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x