Antena Căutare

Decizie de ultimă oră! Cine va încasa și salariu și pensie

Decizie de ultimă oră de la Guvern! O parte dintre români vor putea să-și încaseze și salariul și pensia potrivit informațiilor obținute de Antena 3. Este vorba, printre alții, despre profesorii din învățământul preuniversitar, angajații în sănătate și judecătorii Curții Constituționale. 

Decizie de ultimă oră! Cine va încasa și salariu și pensie Galerie
Cine va încasa și salariu și pensie

O serie de modificări importante care au fost făcute astăzi de Guvern în ședință, practic sunt modificate o serie de modificări contriversate care erau propuse prin proiectul de lege, de modificare a Ordonanței 114. Controversata Ordonanța 114, care era la rândul ei modificată cu e serie de prevderi care au stârnit nemulțumirea în mai multe sisteme, fie că vorbim de sistemul sanitar fie că vorbim de cel educațional.

Este vorba de acel plafon de 25%, un plafot de limitare a sporurilor pentru condiții periculoase și de vătămare, 25% din salariul minim brut în plată pe economie, începând cu data de 1 ianuarie 2020, practic un cuantum fix de 557 lei, lucru care a provocat nemulțumire.

Descoperire de un milion de euro, într-o clădire părăsită din București! Peste ce au dat polițiștii... Şase titluri de doctor obţinute la Academia Naţională de Informaţii, retrase. Un fost şef în Comunitatea Naţională de in...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x