Antena Căutare

Decizie de ultimă oră în cazul medicului acuzat că a operat un deget greșit! Declarația pacientului, tulburătoare: ”Vai, Batman, m-am dus să mă opereze la degetu' mic şi m-au operat la degetu' mijlociu. Țara lu' Papură-Vodă!”

Conducerea Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca a declanșat o anchetă internă în cazul chirurgului Alexandru Georgescu, acuzat de un pacient că i-a operat un alt deget de la mână decât cel suferind.

Conducerea Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca a declanșat o anchetă internă în cazul chirurgului Alexandru Georgescu, acuzat de un pacient că i-a operat un alt deget de la mână decât cel suferind.

Managerul Spitalului de Recuperare, Sanda Patrichi, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că ancheta este în derulare în cazul respectiv.

''Avem o anchetă internă în derulare și în momentul în care se finalizează pot să vă spun orice detalii rezultă din anchetă. Pacientul a fost într-adevăr pacientul nostru, s-a intervenit asupra lui, dar mai departe vă voi spune când se finalizează'', a spus Sanda Patrichi.

CITEȘTE ȘI: Unul dintre cei mai apreciaţi medici din România i-a operat DEGETUL SĂNĂTOS unui pacient: "Dar nu la cel mijlociu ai probleme?"

Ea a mai spus că s-a autosesizat în cazul respectiv și că pacientul n-a făcut vreo sesizare.

Pacientul, Vlad Manases, a scris pe contul său de socializare că el l-a atenționat pe medic. ''Vine profesorul și începe să taie. După o jumătate de oră încep să îmi pun întrebări. Brațul începe să mă doară groaznic și mă gândesc în momentul acela că degetul meu mic e cam ferit de băieții aceștia care se distrează de minune. Îi spun doctorului că anestezia și-a făcut bine efectul în sensul în care nu simt că lucrează la degetul mic. Profesorul se oprește, belește ochii și-i face mari, și mă întreabă: 'Dar nu la degetul mijlociu ai probleme?' 'Nu, domnule doctor, degetul mic este cel afectat.' Am stat de 2 ori mai mult pe masa aia de operații decît ar fi trebuit să stau'', a scris Vlad Manases pe contul său de socializare.

”Vai, Batman, m-am dus să mă opereze la degetu' mic şi m-au operat la degetu' mijlociu. Țara lu' Papură-Vodă!”, i-a răspuns Vlad unui prieten, curios să afle mai multe detalii despre acest caz halucinant.

Imagini șocante! Un constănţean şi-a bătut soţia în plină stradă, de fața cu băiețelul lor. Copilul a fost trântit la pă... VESTE EXTREM DE TRISTĂ pentru elevi. ATENȚIE! Se întâmplă din acest an școlar! O să fie tot mai greu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x