Live acumObservator 16
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Decizie de ultimă oră în dosarul Caracal! Cât mai au de așteptat părinții Alexandrei Măceșanu: „Nu mai avem încredere în nimeni!”

Părinții Alexandrei Măceșanu au declarat că simt că nu mai pot avea încredere în nimeni. Ce urmează să se întâmple cu dosarul Caracal?

Decizie de ultimă oră în dosarul Caracal

Cererea de strămutare a dosarului Caracal, depusă de avocatul familiei Alexandrei Măceşanu, se va judeca la Curtea de Apel Craiova, în luna februarie, potrivit reprezentanţilor Tribunalului Olt.

Termenul pentru cererea de strămutare a dosarului de la Tribunalul Olt, instanţa unde a fost trimis rechizitoriul în vederea judecării pe fond a cauzei, este fixat pentru data de 18 februarie, la Curtea de Apel Craiova.

„Ne-am deplasat la Tribunalul Olt pentru a depune două cereri, una de strămutare a acestui dosar (...) şi o cerere de mai multe excepţii pe care le vom discuta în camera preliminară, să vedem când se va stabili şi unde competenţa instanţei de judecată. (...) În primul rând, am solicitat strămutarea acestei cauze, pentru ca acest complet de judecată să nu fie afectat de părtinire privind modalitatea justă în care ar trebui să se efectueze cercetarea judecătorească. Este de notorietate şi ştim cu toţii nivelul la care s-a conlucrat în acest judeţ, în care comisarul Alexe (Nicolae Alexe, şef adjunct al IPJ Olt în momentul dispariţiei Alexandrei Măceşanu - n.r.), fiind prieten cu lumea interlopă, ar putea să implice cumva judecătorii şi să avem suspiciuni rezonabile cu privire la imparţialitatea lor. Referitor la excepţii, am sesizat, în baza dispoziţiilor art. 346 (din Codul de procedură penală - n.r.), nelegalitatea actului de sesizare a instanţei de judecată şi trimiterea cauzei în vederea completării acestui dosar la organul de urmărire penală”, a spus avocatul familiei Măceșanu.

Gheorghe Dincă a trimis o scrisoare părinților Alexandrei Măceșănu: "Știu că vă doriți să apară vie. Am omorât-o"

Mama Alexandrei Măceșanu, Tudorița, şi-a exprimat neîncrederea şi a cerut „să se afle adevărul”, susţinând din nou că fiica ei ar fi fost traficată peste hotare şi nu ar fi decedată.

„Noi ne aşteptăm să se facă dreptate (...), să se afle adevărul. (...) Nu mai avem încredere în nimeni, prin ce a trecut copilul nostru şi de câte ori putea fi salvat, cum să mai ai încredere? (...) Am spus dintotdeauna şi susţin cu tărie că Alexandra este dusă peste hotare, este traficată, Alexandra nicidecum nu este moartă”, a spus Todoriţa Măceşanu.

Gheorghe Dincă i-a trimis și mamei Luizei Melencu o scrisoare! "Doamne, scrie că Luiza nu e moartă"

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro