Antena Căutare

Decizie dramatică în cazul Caracal! Părinții Alexandrei, chemați la DIICOT să ridice certificatul de deces al fetei

În ajunul Crăciunul, familia Alexandrei Măceșanu a fost chemată la DIICOT să ridice certificatul de deces al fetei. Oameniim însă nu vor să ridice documentul în lipsa unui cadavru.Procurorii accelerează procedurile pentru că în câteva trebuie să trimită dosarul crimelor din Caracal în judecată, altfel Gheorghe Dincă va fi pus în libertatea. 

Decizie dramatică în cazul Caracal! Părinții Alexandrei, chemați la DIICOT să ridice certificatul de deces al fetei Galerie
Mama Alexandrei Măceșanu este chemată la DIICOT

În această dimineață, mama Alexandrei Măceșanu este așteptată la DIICOt pebtru a ridica cetificatul de deces al fiicei sale. Femeia este nemulțumită de această inițiativă deoarece ea consideră că fiica este nu este moartă, până la urmă pentru ei este foarte greu de acceptat.

Rămâne de văzut modul în care se va desfășura întâlnirea de astăzi pentru că aceasta este așteptată alături de Alexandru Cumpănașu pentru a cere socoteli celor de la DIICOT, în timp ce cadavrul fiicel sale încă nu a fost găsit cu toate că problele ADN au demonstrat în proporșie de 99,9% că, codul genetic găsit pe osemintele din casa lui Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu.

Totodată DIICOT-ul trebuie să trimită în judecată dosarul lui Dincă, pentru că, potrivit legii, arestarea preventivă poate dura doar sapte luni, iar până acum au fost dispuse sapte prelungiri ale termenului, astfel încă în perioada următoare trebuie să ne așteptăm ca dosarul să intre pe fondul de judecată.

RAPORT: Jumătate dintre persoanele care îşi caută un nou loc de muncă ar renunţa la o parte din salariu pentru flexibili... Ultimă oră! Ultimul dintre cei șapte violatori din Vaslui care se mai afla în spatele gratiilor iese din închisoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x