Antena Căutare

Decizie drastică! Într-un oraș din România grupurile mai mari de trei persoane nu au voie să staționeze pe stradă

O interdicție excepțională a fost introdusă într-un oraș din România! Grupuri mai mari de trei persoane nu au voie să staționeze pe stradă.

Este vorba de Hârșova unde Primarul Viorel Ionescu suține că a implementata această măsură în urma nenumăratelor mesaje primite pe rețelele de socializare, dar și în privat în care i se spunea cu un ton alarmant că nenumărați cetățeni au sosit în Hrșova din zonele afectate din străinătate.

Hotărârea a fost votată în unanimitate de către autorități și a fost transmisă către Poliția Națională pentru a putea fi pusă în aplicare.

Vă reamintim că numărul cazurilor de coronavirus a crescut la 308. 11 pacienți se află la Terapie Intensivă, iar doi sunt în stare gravă.

Noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în România. Numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 308.

UPDATE 20 martie, ora 13:00. Numărul cazurilor de coronavirus a ajuns la 308 în România, însă veștile sunt proaste, întrucât a crescut numărul persoanelor aflate în Terapie Intensivă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ghid de bune practici la cumpărături: Reguli pe care trebuie să le respectăm și cât/ce mâncăm în carantină... Pandemia nu-i sperie pe tineri. Peste 100 de împătimiţi de curse ilegale s-au strâns în parcarea din faţa Casei Poporulu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x