Antena Căutare

Decizie incredibilă, anunţată oficial: "NU va mai fi reabilitat!"

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat că nu va mai fi reabilitat Cazinoul cu fonduri europene în exerciţiul financiar 2007-2014, urmând să fie realizat un studiu care să stabilească ce trebuie să funcţioneze în această clădire şi cum va fi realizată o asociere cu "un privat".

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat că nu va mai fi reabilitat Cazinoul cu fonduri europene în exerciţiul financiar 2007-2014, urmând să fie realizat un studiu care să stabilească ce trebuie să funcţioneze în această clădire şi cum va fi realizată o asociere cu "un privat", scrie antena3.ro.

Viceprimarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a propus în cadrul şedinţei Consiliului Local de miercuri, alocarea sumei de 167.000 de lei pentru realizarea unui studiu, oportunitate care are drept scop găsirea unor soluţii de restaurare a Cazinoului, proiect adoptat de consilieri.

Cazinoul din Constanţa este unul dintre simbolurile oraşului de la malul mării, dar care zace de câtiva ani buni în paragină.

Vom avea o nouă autostradă în România. Ce oraşe va lega şi când încep lucrările... S-au mutat babele luna viitoare? Flavia ne spune cum stăm astăzi cu vremea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x