Denunțătoarea medicului Mircea Beuran rupe tăcerea. Ce declară, cu nonșalanță, femeia care i-ar fi dat șpagă chirurgului, apoi l-a dat pe mâna procurorilor

Cu puțin timp înainte ca medicul Mircea Beuran să fie plasat în arest la domiciliu, Carmen Haiducu, medicul specialist care l-a denunțat pe chirurg, a dat primele declarații, pentru Antena 3. Ce probe le-a oferit procurorilor?

Carmen Haiducu, medic specialist la Spitalul Floreasca, și denunțătoarea lui Mircea Beuran a dat primele declarații, în excusivitate pentru Antena 3. Femeia a vorbit despre dovezile ce l-au trimis în arest preventiv.

„Este o anchetă în curs și procurorii DNA au toate informațiile necesare”, a spus Carmen Haiducu.

Întrebată de jurnalistul Antena 3 dacă are înregistrări, documente incriminatoare cu medicul Beuran, aceasta a răspuns „absolut”.

Mircea Beuran, arestat la domiciliu

Tribunalul Bucureşti a respins, vineri, cererea DNA de arestare preventivă a medicului Mircea Beuran, însă instanţa a decis ca acesta să fie plasat în arest la domiciliu, într-un dosar în care este acuzat de DNA că a primit o mită de 10.000 de euro pentru a-i aranja unui alt medic ocuparea unui post de asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti.

Ultimele știri