Declarația dureroasă a bunicului care și-a pierdut nepotul în accidentul de tren din Neamț! ”Culcă-te, tataie, i-am zis! Când m-am întors, l-am luat în brațe, era mort”

Moarte cumplită pentru un copil de doar patru ani şi jumătate, care și-a găsit sfârșitul pe calea ferată. S-a întâmplat în Târgu Neamț, scrie publicația locală ziarpiatraneamt.ro, pentru care bunicul copilului decedat a declarat că l-a lăsat în căruță să doarmă, cât timp el s-a dus să culeagă niște măceșe.

Moarte cumplită pentru un copil de doar patru ani şi jumătate, care și-a găsit sfârșitul pe calea ferată. S-a întâmplat în Târgu Neamț, scrie publicația locală ziarpiatraneamt.ro, pentru care bunicul copilului decedat a declarat că l-a lăsat în căruță să doarmă, cât timp el s-a dus să culeagă niște măceșe.

Atelajul hipo era staționat pe o cărare din apropierea liniei de cale ferată. Cel mai probabil, copilul s-a trezit, a văzut că e singur și s-a dus să-și caute rudele. Se pare că a ajuns pe şine chiar în momentul în care venea trenul. Într-o clipă, s-a produs tragedia.

„Am pus măceșul în sac si imi zice: >Bunicule, eu mă culc, dar trenul vine la 4.

Am pus pătura peste el și l-a luat somnul. Eu de unde să știu??!

M-am dus la un copăcel să culeg măceșe, vreo 50 metri depărtare. Copilul dormea în căruță.

La un momentdat vine un om și mă întreabă dacă am pe cineva în căruță. Zic: Da, un copil. Și zice: Vezi că trenul a oprit. Când am fugit spre căruță, am văzut copilul mort pe linia ferată.

Cât am strâns un pumn de măceșe… Am fugit până acolo, am luat copilul în brațe, mort”, a povestit bunicul băiețelului decedat pentru sursa citată.

După impact, mecanicul a oprit locomotiva cu călători, care face ruta Târgu Neamț- Pașcani.

La fața locului a ajuns o ambulanță, însă cadrele medicale nu au putut face altceva decât să constate decesul copilului.

Ultimele știri