Antena Căutare

Declarația sfâșietoare a surorii distruse de durere. Ce a spus Maria te va impresiona până la lacrimi!

Moartea Aurei Ion a impresionat o țară întreagă, dar cei mai îndurerați sunt părinții, surorile ei și Alex, fratele acesteia, care o plâng acum neîncetat.

Moartea Aurei Ion a impresionat o țară întreagă, dar cei mai îndurerați sunt părinții, surorile ei și Alex, fratele acesteia, care o plâng acum neîncetat.

Printre șirurile de lacrimi și momentele petrecute la căpătâiul Aurei, Maria, sora cea mare a fetei, a găsit puterea să spună câteva cuvinte despre ceea ce simte în aceste momente cumplite.

Venită tocmai din India, cu primul zbor, când încă nu știa în ce stare este sora sa, fataa mărturisit că întotdeauna Aura a fost sprijinul ei.

"Jumătate din sufletul meu a murit în acest moment. Am pierdut cea mai bună soră. Pentru mine ea a fost un mare ajutor, chiar dacă eu eram mai mare. Eu eram în India. Am sunat la toate spitalele din Cluj când am aflat, dar domnişoarele de acolo nu au fost prea amabile. Am plecat la nici o oră de la aflarea veştii, am plecat spre Mumbai, am luat primul zbor. Am făcut 23 de ore, a fost groaznic. Am plecat de acolo când încă nu ştiam că ea este cea rănită sau inconştientă", citează Libertatea.

De asemenea, aceasta a mărturisit că nu-și poate reveni din șoc, nu poate înțelege că sora ei nu mai este.

"De obicei vorbeam cu ea prin mesaje, pe Whatsupp. Îi plăcea un parfum pe care i-l luasem şi mă ruga să mă uit de el, pentru că îl pierdusem. Ultima dată ne-am strâns în braţe în septembrie, am petrecut o zi întreagă cu ea. Am pierdut nu numai o soră, dar am pierdut şi persoana pe care mă bazam. Eram atât de mândră de ea, pentru că eram în ţară când a aplicat la Universitate. Abia am putut să plâng, ieri (marţi, n.r.), am fost în stare de şoc. Abia am reuşit să plâng. Nu îmi vine să cred. Eu detest această ţară şi sistemul. Ea nu a greşit cu absolut nimic. Voi face cumva dreptate, nu neapărat că voi arăta cu degetul, dar vreau să aflu motivul. Gândul la ea şi prin cea trecut, suferinţa şi tot ce am citit despre accident m-au îngrozit. Au fost 6 ore în frig... Oare acele 6 ore pe care ea le-a petrecut afară, în frig, cum au fost?", a adăugat ea.

Foto: Faceboook

Şeful SMURD Bihor dă verdictul: "Pilotul şi studenta n-ar fi supravieţuit nici dacă erau găsiţi în 30 de minute&quo... COD GALBEN pentru București! Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x