Antena Căutare

Fiul Zinei Dumitrescu, un străin. Declarațiile cutremurătoare ale directorului azilului în care a murit creatoarea de modă: „Lumea îmi transmite mie condoleanțe”

Prima zi fără Zina Dumitrescu. Directorul azilului în care a murit celebra creatoare de modă a vorbit despre ultimele zile din viața acesteia și despre amintirile pe care le va prețui mereu. „Toată lumea îmi transmite mie condoleanțe.”

Prima zi fără Zina Dumitrescu. Directorul azilului în care a murit celebra creatoare de modă a vorbit despre ultimele zile din viața acesteia și despre amintirile pe care le va prețui mereu.

Ioan Casian, directorului azilului în care a murit Zina Dumitrescu, a vorbit cu reporterul Antenastars despre golul pe care l-a lăsat în urmă cea care devenise parte din familia lui.

„Nu îmi vine să cred. Nu m-am obișnuit cu ideea. Acum, la ora asta, noi eram la micul dejun, discutam, o întrebam ce face, cum se simte. Ani de zile a făcut parte din familia mea, toate sărbătorile le-am petrecut împreună. E un moment tragic pentru noi toți, inclusiv pentru bătrânii din acest azil care, până ieri, au fost colegi, au vorbit fel de fel...îi văd cât sunt de triști.

Toată lumea îmi transmite mie condoleanțe, necunoscându-l pe fiul Zinei Dumitrescu.”

Pe peretele camerei de zi, se pot vedea mai multe fotografii cu Zina Dumitrescu, în ipostaze fericite.

„Cu aceste fotografii am rămas de la doamna Zina. Eu le-am făcut, de-a lungul timpului. Am încercat să amenajez un colț dedicat ei”, a povestit Ioan Casian.

Trupul neînsuflețit al marii creatoare de modă a fost ridicat în această dimineață, de către fiul său.

„Nu am apucat să vorbesc cu dumnealui. A venit cu firma de pompe funebre, a ridicat-o de la noi...Mai departe, aștept și eu telefon de la dumnealui, să-mi spună unde este, ca să pot să merg la dânsa să îi duc un buchet de flori”, a adăugat acesta.

A scris istorie în modă, e unică şi nu se va mai naşte altă femeie ca mama Zina. Şi-a dedicat viaţa meseriei şi a trăit-o la intensitate maximă, secundă cu secundă. Pentru toţi cei care au cunoscut-o, a fost un şoc că nu a mai vrut să lupte cu viaţa şi s-a lăsat doborâtă.

sursa: antenastars.ro

Oficial! Minivacanță de Paște și de 1 Mai! 6 zile libere pentru români... Apare o nouă evaluare pentru elevii din România! Când va avea loc testarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x